Kedves Ügyfeleink!

Kipufogó Szervizünk jelenleg normál nyitva tartással üzemel.

Kérjük, hogy amennyiben szervizünket személyesen kívánják felkeresni, nyitvatartási időben hívjanak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban.

Újdonság a Karkus Kipufogó Szervizben: katalizátor lopás elleni védelem!

Újdonság a Karkus Kipufogó Szervizben: katalizátor lopás elleni védelem!

Kipufogó szervizünkben gyakran találkozunk olyan egyterű gépjárművekkel és kisteherautókkal, amikről lelopták a katalizátort.

Főként a magasabb felépítésű gépjárművek vannak veszélyben, mert ezek alá emelés nélkül is könnyen beférnek a tolvajok. Az ilyen kellemetlen meglepetések megelőzésére kipufogó szervizünkben kidolgoztunk egy katalizátor lopás elleni védelmet

Ritkábban, de előfordul, hogy személyautók katalizátorai is a bűnözők célpontjává válnak. Ez az újonnan kifejlesztett katalizátor lopás elleni védelem ott is alkalmazható.

Részecskeszűrő lopás elvétve történik, azonban igény szerint az ilyen irányú lopások elleni védelem is beépíthető.

A katalizátor lopás elleni védelem kiépítése gépjármű típusonként változó, a kipufogó rendszer kialakításától függően 8.000 forinttól 25.000 forintig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bővebb felvilágosítást és pontos árajánlatot csak személyesen, a gépjármű átvizsgálása után tudunk adni.

Kipufogó szervizünkben az átvizsgálás díjmentes. Mivel szerelőaknán történik, ezért kérjük az előzetes időpont egyeztetést!

Az árak tájékoztató jellegűek, a nyomtatási vagy elírási hibákért illetve a védelem ellenére is esetlegesen bekövetkező lopások miatt felelősséget nem vállalunk.